Mitä Vegmeals sisältää?

Palvelu sisältää kuukauden ateriasuunnitelman kauppalistoineen: 4 herkullista reseptiä joka viikolle, jotka sopivat 3-4 hengelle. Saat siis yhteensä 16 reseptiä sekä viikottaiset ostoslistat reseptien toteutukseen. Saat suunnitelman sähköpostiisi välittömästi ostoksen jälkeen. Palvelun hinta on 12,90€.

Viikottaisia ruokakasseja voi myös tilata suoraan kotiin pääkaupunkiseudulla Alepa Kauppakassista. Tällöin kotiin kuljetettavan kauppakassin mukana tulevat reseptit sekä raaka-aineet neljän herkullisen ja helpon vegeaterian toteutukseen. Kauppakassien hinnat vaihtelevat raaka-aineiden hintojen mukaan, kassit alkaen n. 55€ + kotiinkuljetuksen hinta alk. 5,90€ / viikko.


Mitä tapahtuu kun olen maksanut tuotteen?

Kun ostat ateriasuunnitelman verkkokaupastamme, saat tuotteen välittömästi sähköpostiisi ja voit aloittaa herkuttelun ja arkivegeilyn vaikka samana päivänä! Jos tilaat tuotteen Alepa Kauppakassista, saat haluamasi kauppakassin raaka-aineet ja reseptit kotiisi toimitettuna valitsemanasi ajankohtana.


Sisältävätkö reseptit kananmunaa?

Eivät. Reseptit ovat kananmunattomia, eivätkä ne sisällä muitakaan eläinkunnan tuotteita.

 


Käytetäänkö resepteissä pähkinää?

Ateriasuunnitelman kolmessa reseptissä on pähkinää. Voit huomioida nämä kun teet ostokset itse kaupassa kauppalistojen avulla, tai muokata Alepa Kauppakassin ostoskoria poistamalla pähkinät tai muut allergisoivat tuotteet kauppakassista. Ainoastaan viikon kolme raakapastan cashewkastike on hankala valmistaa ilman pähkinöitä, muut reseptit onnistuvat ilman niitäkin!


Saako resepteistä kaikki tarvittavat ravinteet?

Reseptit ovat vegaanisia ja niissä käytetään kasvikunnan proteiineja hyvin monipuolisesti - tähän olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Reseptit ovat ravitsevia, täyttäviä ja herkullisia. Vegaaniruokavaliota noudattavien tulee kuitenkin huomioida muutama tärkeä ravinne ruokavaliossaan, ja mikäli siirryt noudattamaan kokonaan vegaanista ruokavaliota palvelumme avulla (tai muutenkin!) suosittelemme tsekkaamaan Vegaaniliiton sivut - sieltä löydät helposti koottuna paljon tietoa tästä. Vain se, että alkaa syömään kasvispainotteisemmin ei vaadi lisäravinteita jos ruokavaliossa on kalaa, lihaa, kananmunia tai maitotuotteita.


Ovatko reseptit helppoja?

Ovat - onnistut ihan varmasti! Kaikki reseptit valmistuvat noin 30 minuutissa.


Kuka reseptit on suunnitellut?

Me, palvelun kehittäjät, eli Tuulia & Tuulia. Voit lukea meistä lisää täältä. Suhtaudumme kumpikin intohimoisesti hyvään ruokaan ja hyvinvointiin, ja haluamme jakaa sen myös sinun kanssasi!


Mitä jos en pidä palvelusta?

Olemme varmoja, että tykkäät! Annamme palvelullemme 100% tyytyväistakuun: jos jostain syystä et ole tyytyväinen ateriasuunnitelmaan, saat rahasi takaisin. (Huom. Tämä koskee vain ateriasuunnitelman pdf - version ostajia. Alepasta tilattuun kokonaisuuteen emme tätä takuuta voi myöntää).