Vegmealsin tarina

Vegmealsin tarina alkoi jo muutamia vuosia sitten, kun Vegmealsin sisarpalvelu Wellmeals syntyi helpottamaan suomalaisten elämää. Nyt tuhansia asiakaskokemuksia ja helpotettuja ateriaviikkoja myöhemmin syntyi Vegmeals, joka sai alkunsa kahden hyvää, terveellistä ja huippumaukasta ruokaa rakastavan bloggarin ja ruoka-alan vaikuttajan yhteistyönä.

Jo pidempään Wellmealsin asiakkaat ovat toivoneet kasvispainotteista ateriasuunnitelmaa, ja nyt me teimme sen! Syntyi neljän viikon inspiroiva, herkullinen kokonaisuus, joka sopii ihan kaikille ketkä haluavat syödä kasvispainotteisemmin ja voida hyvin. Palvelu on oiva myös vegaaneille, ja on herkullisen ja visuaalisen kokonaisuuden lisäksi käytännöllinen arjen työkalu.

Vegeily ei ikinä ole ollut helpompaa, ja olemme iloisia että voimme tarjota kaikille tämän helpon mahdollisuuden tutustua vegaaniseen ja gluteenittomaan, ravitsevaan ja herkulliseen maailmaan. Meidän maailmamme ei ole mustavalkoinen, ja siksi #arkivegaani - jo yhden tai kahden kasvisaterian lisääminen viikkoon on huippu juttu monellakin tapaa, mutta Vegmeals auttaa sinua kasvattamaan kasvisaterioiden määrää neljään. Mausta, ravinteista tinkimättä, helposti toteutettavissa olevien reseptien kera!

Niin, ja kuulitko jo, että Alepa Kauppakassi lähti mukaamme levittämään arkivegeilyn ilosanomaa pääkaupunkiseudulla? Nyt voit tilata viikottaisia ruokakasseja suoraan kotiisi, reseptiikan kera. Hurraa!

Tervetuloa arkivegaanien kasvavaan joukkoon!

#vegmeals #arkivegaani

Herkullista ja helppoa arkea toivotellen,
Tuulia & Tuulia

 
 
Tuulia T.jpg

Tuulia Talvio

Tuulia Talvio on helsinkiläinen ruuasta ja hyvästä olosta bloggaava yrittäjä, kansainvälisesti julkaistu ruokakirjailija, valokuvaaja sekä täyspäiväinen foodie. Tuulian intohimona on inspiroida ihmisiä voimaan paremmin hyvän ruuan kautta sekä nauttimaan kokkailusta.

tuulia.co
instagram.com/tuuliatalvio

Tuulia J.jpg

Tuulia Järvinen

Tuulia Järvinen on ETM, hyvinvointi-valmentaja sekä helpon ja terveellisen arjen puolestapuhuja. Tuulia on muun muassa perustanut Wellmeals-ateriasuunnitelmapalvelun sekä tehnyt kaksi ruokakirjaa. Tuulia haluaa auttaa ihmisiä syömään hyvin ja jaksamaan paremmin, ravinteista tai mausta tinkimättä.

wellberries.com
instagram.com/wellberries